micRun® nagypontosságú patronos befogórendszer

A szerszámbefogók gyártásában tapasztalható folyamatos fejlődés egyik motorja a REGO-FIX, amely kifejlesztette legújabb nagypontosságú patronos befogórendszerét a micRun® rendszert.

A micRun® rendszer kifejlesztésével átmenettel kíván szolgálni az ER patronos befogó rendszerek, és a ma legpontosabbnak számító - ám jelentős beruházást igénylő - powRgrip rendszer között.

  ismételhetőség, konstans teljesítmény
  ► nagyobb nyomatékátadás
  ► nincs szükség egyedi egységre a befo-
gáshoz vagy eltávolításhoz
  ► elérhető legnagyobb körfutáspontosság
  ► rendkívüli szorítóerő
  ► zajmentes
  ► h11-es szártűrésig befogható
  ► egyszerű összeszerelés
  ► egyedi tervezés és kialakítás mind az
elérhető legpontosabb szorítás érdekében


A micRun® rendszer valójában a REGO-FIX ER rendszerének továbbfejlesztett változata. amely 3xD befogási átmérőnél ≤ 3 μm körfutáspontosságot biztosít!

A szorítópatronos szerszámbefogó-rendszerek továbbra is a legmegfizethetőbb, legrugalmasabb és ezáltal a legnépszerűbb szerszámbefogó megoldást képviselik a piacon.

REGO-FIX micRun precíziós szerszámbefogó rendszer 3xD
befogási átmérőnél ≤ 3 μm körfutás pontosságot biztosít

A micRun-rendszer maximálisan rugalmas felhasználási lehetőséget biztosít a lehető legpontosabb körfutás mellett: 1.00 mm-től 20.00 mm-ig 16 különböző szerszámátmérőt egyetlen tartóval képes befogni. A normál ER rendszerrel analóg módon MR 11, 16, 25 és 32 méretekben áll rendelkezésre. A precíziós befogópatronokat névleges átmérő és h11 tűrés jellemzi.

A micRun rendszerrel használhat belső hűtésű szerszámot is. Ez a precíziós  szorítóanyákra felhelyezhető REGO-FIX tömítőgyűrűkkel oldható meg (DS/ER tömítőgyűrűk)

Illetve lehetősége van periferikus hűtésre is REGO-FIX hűtőfolyadék-terelő gyűrűk használatával. A rendszer 150 bar hűtőfolyadéknyomás mellett is pontosan működik (KS/ER terelőgyűrűk)

A forgásszimmetrikus szorítóanya speciális bevonatának köszönhetően nagyobb szorítóerőt képes kifejteni. A rendszer kiváló rezgéscsillapító jellemzőit az alkatrészek (befogó, patron és szorítóanya) különböző rugalmassági modulusainak köszönheti. Minden egyes alkatrész finoman kiegyensúlyozott. A micRun-rendszer pontosságának köszönhetően növeli a szerszám élettartamát, és jobb felületminőséget eredményez. A pontos körfutás a géporsót is védi, ezáltal a karbantartási költségeket is csökkenti.

►►►Bővebben a rendszerelőnyökről
►►►Kapcsolódó termékek, kiegészítők

 

 

 
Df dt at Jd