REGO-FIX rendszerek

Egy jólbevált sokoldalú rendszer

A REGO-FIX® által szabadalmazott ER szerszámbefogó rendszerek széles körben felhasználható, univerzális rendserek. Legyen szó fúrásról marásról, dörzsölésről, köszörülésről avgy menetkészítésről, az ER befogó rendszer rugalmassága lehetővé teszi a biztonságos, precíz, merev megfogást 0.2-36mm-es szártartományban, bármilyen szártípus esetében.

A REGO-FIX® szerszámbefogók, patronok és szorító anyák kivételes tervezésük révén tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A rendszer garantálja a legkiválóbb minőséget megbízhatóságot és a lehető legjobb megmunkálási eredményeket.

Eredeti REGO komponensek esetén- csak a háromszög jelzéssel ellátott eredeti - Ön a legjobb kürfutáspontosságot, legjobb vibráció csökkentést és jelentős szerszáméltartam növekedést tapasztal majd.

High-tech befogó rendszer

A modern megmunkálások - mint HSC és HPC alkalmazások - már modernebb befogó rendszereket is igénylenek. A powRgrip rendszer egy újgenerációs, high-tech befogó rendszer, amely révén Ön a legjobb minőséget érheti el alkalmazásainál. Erre a kiváló körfutáspontosság, rendkívüli szorítóerő és az optimalizált vibráció csökkentés egyvelege nyújt garanciát.

Néhány egyszerű lépéssel 10mp. alatt érhető el a merev szerszámmegfogás,, ami azt jelenti, hogy a teljes szerszámcsere (kivétel/újrabegogás) mindössze 30mp-et vesz igénybe.A rendszer lehetővé teszi, hogy Ön hatékonyan tegyen eleget gyártási folyamat során fellépő magas minőségi elv elvárásoknak.

A powrgrip egy olyan beruházás, amely révén a modern megmunkálások során jelentősen javul a megmunkálás minősége, pontossága és a forgácsoló szerszám termekenyebb, tartósabb lesz


Df dt at Jd