TÖBB ABYAGBAN ALKALMAZHATÓ DIN MENETFÚRÓK
Alapanyag
HSS-XS1 porkohászati gyorsacél: HSCo acélból és ötvözeteiből, valamint prémium minőségű vanádiumból, porkohászati eljárással készített, kiváló szívósságú és élszilárdságú, nagy kopásállóságú, hosszú éltartamot biztosító alapanyag

Felületkezelés
A speciális „arany” bevonat, fényes felületű hornyokkal/menetekkel, illetve a gőzkezelt (kék) felület együttesen biztosítja a lágy, könnyű forgácsolást és a vágóélre történő kevesebb anyagfeltapadást.

Horonygeometria
Kapható átmenőfuratokhoz terelőéles változatban, valamint zsákfuratokhoz csavarthornyú változatban (45°-os spirálszöggel). Az állandó homlokszöggel rendelkező horony speciális hármas sugarú geometriáját úgy tervezték, hogy a teljesítmény és a forgácseltávolítás optimális legyen.

Menetmélység
2,5xD mélységig.

Menetkialakítás
Normál metrikus (M), metrikus finommenet (MF), UNC, UNF és G menetekhez.

Kis menethossz
A kis menethossz kisebb nyomatékot és jobb forgácselvezetést tesz lehetővé.

Szerszámbefogás
Ezeket a menetfúrókat minőségi lengő szerszámbefogókkal történő használatra tervezték. A Dormer SyncroFlex szerszámbefogók pontosan a szükséges minimum kompenzációt biztosítják, így maximálisan kihasználható a CNC-gépek teljesítménye. Ez különösen fontos a nagyobb méretű, csavarthornyú menetfúrók esetében.

 

 

 

   

 

 

 

 

Df dt at Jd